Administratie

Home 9 Administratie

Administratie

Home 9 Administratie

Administratie uitbesteden?

Voor de meeste ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf is het bijhouden van een financiële administratie iets waar zij zich niet dagelijks mee bezig willen of kunnen houden. Liever besteden zij dit uit aan een administratiekantoor en houden zichzelf bezig met dat waar zij echt goed in zijn, namelijk het uitoefenen van hun bedrijfsactiviteiten.

Meerle Administratie & Fiscaaladvies wil deze taken graag van u overnemen

Internationaal

Wij zijn een internationaal kantoor en kunnen u in diverse verschillende talen helpen.

Rotterdam

Gevestigd in Rotterdam.
Nieuw-Mathenesserstraat 39-41
3029 AV Rotterdam.

Snelle reactie

Wij zullen uw aanvraag binnen twee werkdagen in behandeling nemen en contact opnemen.

Wij helpen u graag verder

Naar gelang de hoeveelheid werk die aangeleverd wordt, is het mogelijk uw financiële administratie per maand-, kwartaal of zelfs per jaar aan te leveren. Over het algemeen hangt de aanlevering van uw administratie samen met de aangiftes omzetbelasting. De belastingdienst schaalt uw onderneming in voor de omzetbelasting op aangiftes per maand, kwartaal of jaar. Dit kan het uitgangspunt voor de aanlevering van uw administratie zijn.

Indien u wilt weten wat het uitbesteden van uw financiële administratie gaat kosten, dan kunt u via deze site een op maat gemaakte offerte aanvragen. Wij zullen uw aanvraag binnen twee werkdagen in behandeling nemen.

Interesse of meer informatie? Ontdek onze mogelijkheden: